В університеті відбувся вступний іспит для студентів-іноземців до магістратури зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки

26 жовтня 2023 р. із застосуванням сервісу відеозв’язку Zoom відбувся вступний іспит для іноземців – вступників на навчання для здобуття ступеня вищої освіти магістра зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки освітньо-професійної програми «Освітні, педагогічні науки». Популяризацією освітньої програми для іноземців опікувалися ректорка університету професорка Марина Гриньова, перший проректор доцент Олексій Гурй, проректор з наукової роботи професор Василь Фазан, деканка факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки професорка Тетяна Барболіна, начальник навчального відділу по роботі з іноземними студентами Юрій Дзекун.

До складу комісії увійшли професори кафедри загальної педагогіки та андрагогіки Володимир Мокляк, Леся Петренко, Олена Ільченко, які прийняли іспит у 12 абітурієнтів-китайців, які вийшли на зв’язок з екзаменаційних центрів Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка в Китаї.

Загалом іспит відбувся в творчій дружній атмосфері, всі абітурієнти успішно склали вступне випробування. Викладачі кафедри подякували абітурієнтам-іноземцям за старанність у процесі підготовки до екзамену й побажали успіху в опануванні обраної освітньо-професійної програми «Освітні, педагогічні науки» (гарантка – професорка Олена Ільченко).

You may also like...