Науковий семінар гарантів і стейкголдерів на факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки

З нагоди святкування 110-річчя від дня заснування університету на факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки відбувся науковий семінар, учасники якого обговорювали освітньо-професійні програми спільно з запрошеними зовнішніми зацікавленими сторонами. Багаторічна співпраця гарантів освітньо-професійних програм зі стейкголдерами сприяла формуванню високоякісних освітніх програм та розвитку творчого підходу до викладання серед викладачів-предметників. Це також дозволило організувати виробничі практики для студентів факультету з врахуванням сучасних вимог та потреб ринку праці.

Більшість запрошених осіб активно допомагали у вдалому проходженню акредитаційних перевірок освітньо-професійних програм, які реалізуються на факультеті. Вони взяли активну участь у спілкуванні з членами експертних груп національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Враховуючи активну участь учасників семінару у реалізації освітніх програм факультету та з нагоди святкування, завідувач кафедри загальної педагогіки та андрагогіки професор Володимир Мокляк нагородив усіх запрошених почесними грамотами, подяками і сертифікатами.

Учасники семінару мали змогу висловити свої побажання й ідеї щодо подальшої співпраці в удосконаленні освітніх програм та покращенні підготовки майбутніх фахівців.

You may also like...