Викладачі і студенти факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки відвідали IT-компанію Digicode

5 квітня 2024 р. майбутні фахівці з комп’ютерних наук та вчителі інформатики разом із гаранткою освітньої програми «Комп’ютерні науки» Тетяною Барболіною і викладачкою кафедри математичного аналізу та інформатики Тетяною Баранник відвідали сервісну IT-компанію Digicode. Зустріч відбулася в рамках взаємодії кафедри зі стейкголдерами. Студенти ознайомилися з основними напрямками роботи компанії, яка підкорила не лише український, а й міжнародний ринок IT-послуг, та має свої представництва  в Сполучених Штатах Америки та Словаччині. Варто зазначити, що серед клієнтів і постійних партнерів компанії є всесвітньо відомі корпорації та фірми Google, Microsoft, Bosch.

Представниця компанії Анна Левік провела екскурсію офісом компанії, показала сучасні умови, в яких працюють програмісти, розповіла студентам про необхідні вміння та навички для успішної командної роботи в IT-сфері, провела цікаву, змістовну бесіду.

Також студенти долучилися до квест-гри і позмагалися в ерудиції та знаннях у галузі IT, а переможці отримали подарунки з емблемами компанії Digicode.

        

Нагадаємо, що цього року Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка і компанія Digicode підписали меморандум про співпрацю. Тому сподіваємося на взаємодію та плідне співробітництво як в освітній сфері, так і в галузі сучасних IT-технологій.

You may also like...