Студентка факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки Діана Олешко посіла ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

19 квітня 2024 р. на базі Мелітопольського державного педагогічного університет імені Богдана Хмельницького в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті». Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка представляла студентка 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки Діана Олешко з науковим дослідженням на тему «Використання технології доповненої реальності на уроках інформатики» (науковий керівник – доцент кафедри математичного аналізу та інформатики Олександр Мамон).

За підсумками рецензування й особистої участі в підсумковій конференції Діана Олешко посіла ІІ місце. Авторитетні експерти галузевої комісії відзначили високий рівень теоретичного й практичного опрацювання теми та вміння студентки вести наукову дискусію.

Щиро вітаємо Діану Олешко та її наукового керівника Олександра Мамона із здобуттям ІІ місця на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт і бажаємо подальших наукових перемог!

You may also like...