Викладачі кафедри математичного аналізу та інформатики працюють над проєктом Еразмус+ «WIN: writing for inclusion / письмо в інклюзивній освіті»

6 жовтня 2020 р. відбулася робоча зустріч (kick-off meeting) у рамках реалізації проєкту «WIN: writing for inclusion / письмо в інклюзивній освіті» програми Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА201 Стратегічні партнерства в сфері шкільної освіти.

У ході зустрічі учасники обговорили календар проекту та підходи до візуалізації дитячих письмових творчих робіт (мультиплікація).

У робочій зустрічі від ПНПУ імені В. Г. Короленка взяли участь: начальник відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Ірина Когут, провідний фахівець відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Анастасія Момот (адміністратор проєкту), доцент кафедри філологічних дисциплін та методик їх викладання Оксана Рудич (менеджер проєкту), декан фізико-математичного факультету Тетяна Барболіна, доцент кафедри математичного аналізу та інформатики Олена Кривцова.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *