Завідувач кафедри політекономії Сергій Степаненко підвищує рівень професійної компетентності

Завідувач кафедри політекономії Сергій Степаненко у рамках співпраці з тренінговою компанією «Академія гри» взяв участь у навчальній програмі «Простір освітніх ігор» (25 липня – 15 серпня 2022 р.), набувши компетентностей ігротехнічної та ігропрактичної діяльності у професійній сфері. Програма передбачала опанування теорії створення ігор, практичні напрацювання, перевірку результатів діяльності, консультативну підтримку учасників від тренера-ігропрактика Костянтина Галюка.

За три тижні проєкту учасники опанували унікальний курс зі створення навчальних ігор за технологією «Smart Game», активно долучилися до роботи у майстермайнд-групах, отримали пакет групових консультацій щодо процесів та логіки продукування ігор, розробили і апробували власні унікальні освітні ігри на задану тематику.

У сучасній освіті ігри – потужний інструмент активізації навчання, необхідний елемент освітньої практики. Процес гейміфікації дозволяє розширити можливості традиційної вищої освіти та перенести акцент на інтерактивне навчання, урізноманітнити формат освітніх занять. Отримання навиків розробки освітніх ігор, їхнє використання в освітній практиці є важливою компетентністю будь-якого викладача вищої школи.

You may also like...