Викладачі фізико-математичного факультету — учасники міжнародної інтеграційної конференції «Освіта для українських школярів у Польщі» (Польща-Україна)

8 грудня 2022 р. відбулася міжнародна інтеграційна конференція «Освіта для українських школярів у Польщі» (Польща-Україна), присвячена обміну досвідом організації освітнього процесу у школах Польщі та України.

У роботі дискусійної панелі, присвяченої природничо-математичному напряму, взяли участь викладачі фізико-математичного факультету.

Доцент кафедри загальної фізики і математики Любов Черкаська окреслила загальний стан і перспективи розвитку шкільної математичної освіти в Україні.

Висвітленню принципів дидактики через призму шкільних програм з фізики присвятила свій виступ доцент кафедри загальної фізики і математики Катерина Макаренко.

Доцент кафедри математичного аналізу та інформатики Олександр Мамон охарактеризував побудову курсу «Інформатика» в закладах загальної середньої освіти України.

Цікаво було також ознайомитися із досвідом польських колег з викладання фізико-математичних дисциплін, який представили Александра Філуш- Моншьор та Войцех Зузяк (RODN «WOM» у Бєльсько-Бялій).

Переконані, що зібрання такого спрямування сприятимуть кращому розумінню освітніх систем країн-учасниць.

You may also like...