Засідання кафедри загальної педагогіки та андрагогіки в он-лайн режимі

7 квітня 2020 р. відбулося засідання кафедри загальної педагогіки та андрагогіки з використанням додатку Zoom. Завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, доцент Олена Ільченко обговорила з викладачами специфіку організації навчально-виховного процесу в умовах карантину з застосуванням дистанційних технологій навчання, зокрема, веб-сервісу Google Classroom. Особливості підготовки навчально-методичного забезпечення в умовах карантину висвітлила доцент Алла Хоменко. До дискусії долучилися професор Василь Фазан і доцент Наталія Пусепліна, обговоривши виставлення підсумкових оцінок з педагогічної практики магістрантів спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки.

З ґрунтовними науковими доповідями виступили доцент Володимир Мокляк (тема «Концепція змісту освіти для європейського виміру України»), доцент Леся Петренко (тема «Наступність національного виховання в родині і школі»). Доктор педагогічних наук, доцент Валентина Цина поінформувала колег про особливості підготовки студентки факультету історії та географії А. Куницької – переможниці університетського туру – до участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка».

Члени робочої групи з розробки освітньо-наукової програми Освітні, педагогічні науки підготовки докторів філософії галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки (професор Лариса Семеновська, доцент Олена Ільченко та доцент Володимир Мокляк) узгодили декілька ключових питань з підготовки проекту програми 2020 р. (зокрема, побудову структурно-логічної схеми й затвердження орієнтовної тематики дисертаційних досліджень).

З усіх названих питань відбулася конструктивна онлайн-дискусія за участю всіх викладачів кафедри, ухвалені відповідні рішення.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *