Засідання вченої ради фізико-математичного факультету ПНПУ імені В. Г. Короленка в режимі відеоконференції

Фізико-математичний факультет продовжує продуктивно працювати в період карантину. Так, 8 квітня 2020 р. відбулося чергове засідання вченої ради факультету у форматі відео-конференції, у якому взяли участь 27 членів ради. Засідання провів голова вченої ради декан фізико-математичного факультету Юрій Москаленко. У вступному слові він відзначив роботу колективу факультету під час карантину, зокрема оперативну переорієнтацію з очної форми навчання на дистанційну.

Порядок денний засідання містив важливі питання з діяльності факультету. Завідувачі кафедр загальної фізики і математики доцент Олег Саєнко, математичного аналізу та інформатики доцент Тетяна Барболіна ознайомили присутніх із організацією та навчально-методичним забезпеченням самостійної роботи у ввірених їм підрозділах, зокрема в карантинний період.

Учена рада розглянула питання «Заходи щодо утвердження здорового способу життя серед студентів факультету». Голова комісії старший викладач кафедри математичного аналізу та інформатики Оксана Дмитрієнко ознайомила членів ради із заходами факультету, які проводилися з метою зміцнення здоров’я студентів.

Зацікавленість в учасників онлайн-засідання викликала доповідь доцента Тетяни Кононович «Адаптація першокурсників до умов навчання в університеті». Як голова комісії вона презентувала результати анкетування першокурсників та заходи щодо збереження контингенту студентів факультету.

Члени вченої ради фізико-математичного факультету активно дискутували з питань порядку денного і прийняли конструктивні рішення.

You may also like...