Викладачі кафедри політекономії та здобувачі освіти ОП «Економіка» долучилися до відкритої лекції Марини Саприкіної «Сталий розвиток в умовах війни»

29 травня 2023 р. викладачі кафедри політекономії Сергій Степаненко, Тетяна Непокупна, Борис Шевченко та здобувачі освіти ОП «Економіка» долучилися до відкритої лекції «Сталий розвиток в умовах війни».

Лекцію в онлайн-форматі провела експертка зі сталого розвитку, керівниця CSR Ukraine, провідної організації що розвиває і впроваджує корпоративну соціальну відповідальність в Україні, а також переможниця міжнародного конкурсу спікерів Nordic Business Forum Speaker Contest 2023 Марина Саприкіна. Під час лекції піднімалися питання механізмів сталого розвитку під час війни, розвитку соціальної відповідальності на прикладі кейсів українських компаній. Також лекторка ознайомила присутніх з авторською моделлю сталого розвитку в умовах війни, учасникам було презентовано лідерську програму для молоді від CSR Ukraine.

Учасники отримали цінну теоретичну інформацію та практичні поради у професійному зростанні. Розуміння концепції сталого розвитку і корпоративної соціальної відповідальності в сучасній Україні особливо важливе для молоді, майбутніх професіоналів у сфері економіки – як для практичної і наукової діяльності, так і для впровадження інноваційних ідеї і сталих проєктів, які будуть покращувати український бізнес і економіку навіть в умовах війни.

You may also like...