Викладачі кафедри політекономії та студенти спеціальності 051 Економіка долучилися до всеукраїнської благодійної акції «Смілива гривня»

За ініціативи кафедри політекономії та сприяння студентської ради Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка активно долучився до всеукраїнської благодійної акції «Смілива гривня», яка триває у вітчизняних закладах освіти під егідою та за підтримки Національного банку України.

В межах акції відбувається збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також  1, 2, 5 та 10 гривень з подальшою передачею зібраних коштів на допомогу Збройним Силам України. Скриньки зі збору монет розміщені у вестибюлі у кожному навчальному корпусі університету. Мета проведення акції – не тільки зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу,  а й поширити культуру благодійності серед молоді.

У рамках благодійної акції викладачі кафедри політекономії та студенти спеціальності 051 Економіка організували збір та передачу монет різного номіналу на потреби ЗСУ.

Просимо короленківців зробити свій внесок у перемогу та долучитися до збору коштів. В університеті акція триватиме до 31 жовтня 2022 року.

Кожен може відправити свою гривню на фронт. Кожна монетка  – це твій внесок в перемогу!

Об’єднаємо наші зусилля заради майбутнього нашої країни!

You may also like...