Студенти освітньої програми “Економіка” взяли участь в інтелектуальній грі

В рамках заходів міжнародного проєкту Global Money Week викладачами кафедри політекономії була проведена інтелектуальна гра на економічну та фінансову тематику у форматі популярної “Своєї гри”.

Мета заходу полягала у підвищенні рівня професійних компетентностей та загального інтелектуального розвитку студентів освітньої програми “Економіка”. У змаганні взяли участь студенти-економісти І, ІІ та ІІІ курсів денної та заочної форм навчання. Зважаючи на карантинні обмеження, гра проходила дистанційно на платформі Zoom.

Згідно правил під час кожного раунду змагання гравці відповідали на п’ять питань ведучого (ним виступив Сергій Степаненко, організаційна допомога – Олександр Сакало) вартістю від 1 до 5 балів з трьох тем. Переможці відбірних поєдинків зустрілися у фіналі. Загалом були розіграні питання з тем: “Поетична економіка”, “Податки”, “Власність”, “Мішанина”, “…ing”, “Вислови класиків”, “Банки та біржі”, “Нові (і не дуже) економічні професії”, “Нові і новітні”, “Економічні жаргонізми”, “Економічні абревіатури” і “Усього потрошку”.

Під час інтелектуальної гри всі учасники продемонстрували високий рівень знань та прагнення до перемоги. У ході напруженої боротьби перемогу здобула студентка групи Е-31 Анастасія Щербина.

Колектив кафедри політекономії щиро вітає переможницю!

Нагадуємо, що в рамках заходів Global Money Week усі бажаючі можуть перевірити свій рівень фінансової грамотності, пройшовши коротке онлайн-тестування за покликанням: Тест “Фінансова грамотність”

You may also like...