«Осінні драйвові канікули» на фізико-математичному факультеті

27 жовтня 2022 р. на фізико-математичному факультеті відбувся захід «Фізичний калейдоскоп» у рамках проєкту «Осінні драйвові канікули у ПНПУ 2022» для учнів 8-х та 10-х класів шкіл м. Полтави.

Зі вступним словом до учасників заходу звернулася очільниця фізико-математичного факультету, докторка фізико-математичних наук Тетяна Барболіна: «Продовжуємо демонструвати на осінніх канікулах, що фізико-математичні науки – це цікаво і драйвово. Запрошуємо всіх закоханих у фізику, математику, інформатику та економіку влитися у нашу фізматівську родину».

До заходу також долучилися студенти 3-го та 4-го курсів факультету Олександр Груба та Ігор Бондар, які під керівництвом завідувача кафедри загальної фізики і математики, кандидата фізико-математичних наук, доцента Олега Саєнка продемонстрували ряд цікавих і захоплюючих дослідів із різних розділів фізики у досить сучасному виконанні.

Юні учасники заходу мали можливість узяти участь у фізичних експериментах, відчути квантову фізику своїми руками на дотик.

Наука може бути цікавою, у тому числі ФІЗИКА!

Двері факультету завжди відкриті для абітурієнтів та школярів різних вікових груп!!!

You may also like...