Відбувся методологічний семінар «Пріоритетні шляхи вдосконалення освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки»»

12 травня 2020 р. на кафедрі загальної педагогіки та андрагогіки Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбувся методологічний семінар «Пріоритетні шляхи вдосконалення  освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки»» за участі викладачів кафедри, наукових керівників і здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

Гарант освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки» професор Лариса Семеновська

  • розкрила цілі й особливості ОП;
  • визначила, яким чином результати навчання відбивають галузевий і регіональний контекст, тенденції розвитку спеціальності та ринку праці;
  • висвітлила концептуальні засади формування індивідуальності освітньої траєкторії аспірантів.

Завідувач кафедри загальної педагогіки та андрагогіки доктор педагогічних наук Олена Ільченко звернула увагу на питання доступності освітньої програми для учасників освітнього процесу та визнання результатів навчання, отриманих в інших закладах вищої освіти. Під час семінару аспіранти також були ознайомлені з особливостями підготовки наукових проєктів дисертаційних робіт та процедурами проведення контрольних заходів. У ході обговорення результатів реалізації освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки» здобувачами вищої освіти були висловлені побажання щодо забезпечення можливості піднесення рівня іншомовної компетентності та набуття соціальних навичок у сфері освіти.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *