В університеті відбулося друге заняття з циклу польсько-українських інтеграційних занять з питань «STEAM-освіта», «Робототехніка»

16 червня 2023 р. з використанням сервісу відеозв’язку Zoom відбулося друге заняття на тему «Математичне програмне забезпечення Geogebra в STEM-освіті» з циклу польсько-українських інтеграційних занять з питань «STEAM-освіта», «Робототехніка».

Керівники заходу: dr Maryna Kyryliukdr Agnieszka Heba.

Лектор: Агнешка Хеба, докторка наук педагогічних, викладачка-консультантка Регіонального осередку удосконалення вчителів «WOM», викладачка університету, експертка з електронного навчання, менеджерка проєктів IT-навчання, тренерка з ІТ-навчання, програмування та робототехніки в освіті.

Під час заняття присутні набули практичних навичок самостійного створення застосунків, спрямованих на підтримку навчання математики на всіх етапах освіти; розширили свої знання та навички, пов’язані з використанням програми GeoGebra, дізнавшись про нові інструменти та способи їх використання; підготувалися до пошуку необхідних застосунків на інтернет-ресурсах.

До заняття приєдналися студенти, магістранти і викладачі факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, викладачі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, викладачі обласного коледжу «Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А. С. Макаренка» Полтавської обласної ради.

Наприкінці заняття учасники могли поставити запитання стосовно застосування математичного програмного забезпечення в освітньому процесі, специфіки розвитку STEM-освіти в Польщі.

Актуальність проведеного заходу потвердилася схвальними відгуками учасників у чаті, висловленою вдячністю організаторам від викладачів за проведення практичних занять такого формату й можливість міжнародної співпраці.

You may also like...