На факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки відбулася профорієнтаційна зустріч із ліцеїстами

1 вересня 2023 р. старшокласники Полтавського міського багатопрофільного ліцею № 1 імені І. П. Котляревського Полтавської міської ради Полтавської області отримали незабутню можливість поглибити свої знання та навички в сфері маркетингу під час пізнавальної інтерактивної гри «Цікавий маркетинг». Організатори – викладачі кафедри політекономії – підготували низку захоплюючих ігрових та творчих завдань, що не лише розважили, а й сприяли розвитку у майбутніх акул бізнесу та маркетингових геніїв навичок командної роботи, здібностей до публічних виступів, самопрезентації, вміння переконувати, дискутувати, творчо і нестандартно підходити до розв’язання проблемних ситуацій.

Разом із модератором гри – завідувачем кафедри політекономії Сергієм Степаненком – старшокласники міркували про те, як якості особистості впливають на особистий бренд людини, тренувалися розглядати речі з позиції потреб, які вони задовольняють, виконували завдання на розвиток креативного мислення, аналізували та шукали можливі рішення проблемних бізнес-ситуацій. У рамках інтерактивної взаємодії учасники гри долучилися до захоплюючого процесу вивчення сучасних інструментів стимулювання збуту та вдосконалення маркетингових навичок – від розробки інноваційних маркетингових стратегій до сегментування споживачів та вивчення трендів ринку.

На завершення заходу всі учасники резюмували свої враження, відзначивши корисність і цікавість проведеної гри, а також виявили бажання продовжувати такі зустрічі в майбутньому.

You may also like...