Студент Владислав Козуб – переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Середня освіта (Інформатки)»

29 квітня 2021 р. на базі Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Середня освіта (Інформатика)». Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка представляв студент 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти фізико-математичного факультету Владислав Козуб з науковим дослідженням на тему «Використання мобільних технологій при вивченні розділу «Опрацювання табличних даних» шкільного курсу інформатики» (науковий керівник – доцент кафедри математичного аналізу та інформатики Олександр Мамон).

На конкурс було представлено 42 роботи від 59 учасників. У підсумковій науково-практичній конференції взяли участь автори 12 найкращих робіт. За підсумками рецензування й особистої участі в підсумковій конференції Владислав Козуб нагороджений дипломом І ступеня.

Члени галузевої конкурсної комісії відзначили високий рівень теоретичного й практичного опрацювання теми та вміння студента вести наукову дискусію.

Вітаємо Владислава Козуба та його наукового керівника Олександра Мамона з перемогою на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт і бажаємо подальших перемог!

You may also like...