Співпраця викладачів кафедри політекономії з Національним банком України

Національний банк України як член Міжнародної мережі фінансової освіти при Організації економічного співробітництва та розвитку та член міжнародної робочої групи Global Money Week здійснював координацію кампанії з підвищення фінансової обізнаності молоді – «Всесвітній тиждень грошей» (Global Money Weeek 2021) на національному рівні.

У цій міжнародні кампанії цьогоріч взяло участь 68 закладів вищої освіти, серед яких і наш університет.

У заходах для студентів освітньої програми «Економіка» та інших освітніх програм, які тривали з 22 до 28 березня 2021 р. активну участь взяли викладачі кафедри політекономії Сергій Степаненко, Тетяна Непокупна, Борис Шевченко.

Результатом співпраці у просвітницькій кампанії «Всесвітній тиждень грошей 2021» стало проведення викладачами кафедри політекономії низки заходів, спрямованих на підвищення фінансової обізнаності здобувачів вищої освіти (онлайн-тестування, нумізматична виставка «З історії грошей», інтелектуальна вікторина на економічну та фінансову тематику у форматі популярної «Своєї гри», тренінг «Особистий/сімейний бюджет – балансування доходів та видатків», економічна гра «Доходи і витрати сім’ї» та ін.), за підсумками яких Сергій Степаненко, Тетяна Непокупна та Борис Шевченко стали сертифікованими тренерами з фінансової грамотності.

За активну участь у міжнародній кампанії з підвищення фінансової обізнаності дітей та молоді «Всесвітній тиждень грошей» (Global Money Weeek 2021) Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка отримав електронний диплом – подяку.

You may also like...