Професорка кафедри політекономії Лариса Яковенко взяла участь у роботі експертної групи з оцінки демографічного стану Полтавської міської територіальної громади

Професорка кафедри політекономії, докторка економічних наук Лариса Яковенко на запрошення Інституту розвитку міста Полтавської міської ради взяла участь у засіданні експертної групи з розробки концепції інтегрованого розвитку Полтавської громади.

Експерти разом із фахівцями інституту, колегами-науковцями різних ЗВО Полтави, Інституту демографії та соціальних досліджень імені М. В. Птухи провели аналіз динаміки чисельності населення громади, обговорили можливі сценарії, суперечності та окреслили перспективи соціально-економічного розвитку громади.

Захід було організовано в рамках проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що впроваджується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenaebeit(GIZ) GmbH» за фінансової підтримки урядів Німеччини та Швейцарії.

Професорка Лариса Яковенко та колектив кафедри політекономії висловлює вдячність колегам за змістовну фахову дискусію та бажають успіху розробникам проєкту, процвітання нашій територіальній громаді.

You may also like...