Підписано Угоду про співпрацю між Регіональним фондом підтримки підприємництва по Полтавській області та Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка

Зважаючи на необхідність інтегрувати інноваційний освітній досвід та наукові розробки у сферу бізнесу, враховуючи важливість і загальну зацікавленість у співпраці в напрямку розвитку соціального підприємництва, у підготовці кадрів для сфери малого та середнього підприємництва 18 лютого 2021 р. було підписано Угоду про співпрацю між Регіональним фондом підтримки підприємництва по Полтавській області, в особі генерального директора Ніни Володимирівни Кузьменко, та Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка, в особі ректора професора Миколи Івановича Степаненка.

Ініціаторами підписання Угоди виступили викладачі кафедри політекономії в особі завідувача кафедри доцента Сергія Володимировича Степаненка.

Під час першої зустрічі з генеральним директором Регіонального фонду підтримки підприємництва по Полтавській області Н. В. Кузьменко було обговорено питання удосконалення освітньої програми зі спеціальності 051 Економіка першого (бакалаврського) рівня освіти з урахуванням потреб та запитів бізнесу. Складено план спільної роботи над підготовкою навчального посібника із соціального підприємництва для студентів, викладачів вищих закладів освіти, активної молоді, організацій громадянського суспільства, підприємців, органів державної влади і місцевого самоврядування та інших зацікавлених осіб.

You may also like...