Онлайн-випуск магістрів фізико-математичного факультету 2020

23 грудня 2020 р. на фізико-математичному факультеті ПНПУ імені В. Г. Короленка відбулися онлайн-урочистості з нагоди випуску магістрів денної форми навчання.

З вітальним словом до випускників та гостей свята звернулася декан фізико-математичного факультету Тетяна  Барболіна, яка привітала випускників, побажала успіхів усім присутнім у майбутніх звершеннях на їхньому життєвому шляху та закликала не забувати фізматівську родину.

Також із вітальним словом виступив декан фізико-математичного факультету 2003-2020 рр. Юрій Москаленко, який зазначив: «Студенти мають гордитися своїм 100-річним факультетом та університетом, у якому пощастило навчалися. Двері факультету завжди відчинені для вас».

Найактивніших студентів відзначили за успіхи в навчанні та активну участь у громадському, культурному, спортивному житті університету та факультету.

До привітальних слів долучилися і куратори академічних груп Юрій Подошвелев, Оксана Москаленко, Сергій Овчаров, Григорій Кузьменко.

Магістри у своїх онлайн-виступах подякували професорсько-викладацькому складу факультету й усім працівникам за надану можливість отримати ґрунтовні знання, за створені умови ефективного проведення занять, виховного процесу і дозвілля. Створені випускниками відеоролики подарували незабутні емоції присутнім.

You may also like...