Неформальна освіта викладачів кафедри політекономії за програмою «Активні громадяни» Британської ради

Упродовж 8-11 лютого 2022 р. викладачі кафедри політекономії доценти Борис Шевченко та Тетяна Непокупна взяли участь в онлайн-тренінгу «АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ & ЦІЛІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ», який реалізовувався у межах програми «Активні Громадяни» Британської Ради та співфінансувався Посольством Великої Британії в Україні.

Чотири дні навчання включали спільну роботу над виконанням різноманітних вправ і завдань, що сприяло формуванню комунікативних компетентностей у членів команди, вмінню дослухатися до кожного задля мети – виробництво якісного проєкту соціальної дії для потреб громади.

У проведенні тренінгу взяла участь директорка КУ «Агенція місцевого розвитку територіальних громад Полтавського району» Юлія Попова, яка має досвід залучення грантових коштів для реалізації проєктів соціальної дії у різних сферах. Вона ознайомила учасників тренінгу із сучасними методиками та підходами до вирішення глобальних та локальних проблем громади з акцентами на цілях сталого розвитку.

Після закінчення тренінгу викладачі кафедри політекономії доценти Борис Шевченко та Тетяна Непокупна отримали сертифікати про опанування програми «Активні громадяни», що засвідчує можливість подавати проєкти соціальної дії на участь в отриманні гранту від Британської Ради.

You may also like...