На фізико-математичному факультеті відбувся конкурс-огляд «Алло, ми шукаємо таланти»

1 квітня 2021 р. на фізико-математичному факультеті Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбувся традиційний щорічний конкурс-представлення першокурсників.
Відеовиступи студентів-першокурсників оцінювало об’єктивне і компетентне журі: заступник декана з виховної роботи Оксана Дмитрієнко (голова журі), заступник декана з навчальної роботи Людмила Матяш, старший лаборант навчальної лабораторії ІОТ кафедри математичного аналізу та інформатики, випускниця факультету Яна Мацюцька.
З вітальним словом до всіх гостей заходу звернулася декан фізико-математичного факультету Тетяна Барболіна, яка окреслила коло заходів, присвячених Тижню факультету, та привітала з Днем гумору і Днем математика.

На онлайн-заході були представлені яскраві вокальні, творчі відеопрезентації першокурсників.

Студенти групи М–14 (куратор – Юрій Подошвелев) та М–12 (куратор – Олена Коваленко) чудово імпровізували. Група М–11 (куратор – Юрій Москаленко) здивувала оригінальною «візитівкою» та перемогла в номінації «Глядацькі симпатії», а група КН–11 (куратор – Олена Кривцова) вразила своїм гумором та дотепністю.
Вітаємо першокурсників із вдалим «стартом» і бажаємо їм натхнення, успіхів у навчанні й нових творчих звершень!

You may also like...