Завідувач кафедри політекономії Сергій Степаненко – експерт з розробки й експертизи завдань ЄФВВ з економіки та міжнародної економіки

Протягом березня-травня 2023 року завідувач кафедри політекономії Сергій Степаненко брав активну участь у роботі експертної групи з розробки та експертизи завдань Єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) з економіки та міжнародної економіки. Потенційні розробники пройшли комплексний відбір, опанували інтенсивний курс з основ тестології та розробки тестових завдань. Сама робота експертів здійснювалась на договірній основі на базі спеціалізованої онлайн-системи розробки і рецензування тестових завдань.

Підсумком роботи експертної групи став сформований комплекс тестових завдань, на основі яких були проведені вступні випробування 2023 (ЄФВВ) до магістратури. За результатами роботи експерти – учасники проєкту отримали сертифікати про підвищення кваліфікації від Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти Міністерства освіти і науки України. Передбачається, що робота експертів буде продовжена у новому навчальному році.

You may also like...