Випуск магістрів фізико-математичного факультету 2019 року

20 грудня 2019 р. на фізико-математичному факультеті ПНПУ імені В. Г. Короленка відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів денної форми навчання.

З вітальним словом до випускників та гостей свята звернувся перший проректор Роман Сітарчук, який привітав випускників, побажав успіхів усім присутнім у майбутніх звершеннях та закликав не забувати стіни рідного університету.

Також з привітальним словом виступив декан фізико-математичного факультету Юрій Москаленко і наголосив:

Студенти мають пишатися 100-річним факультетом та університетом, у котрому вони навчалися протягом п`яти з половиною років. Двері факультету завжди відчинені для вас

Кращих студентів відзначили грамотами за успіхи в навчанні та активну участь у громадському житті університету та факультету.

До привітальних слів долучилися і куратори академічних груп: Людмила Матяш, Валентин Марченко, Тетяна Барболіна, Григорій Кузьменко, Тетяна Непокупна.

Концертну програму розпочав ансамбль «Мелодія» 3-ї музичної школи імені Бориса Гмирі, солісткою якого є магістранта фізико-математичного факультету Дар`я Мащенко  (керівник – Баршак С.Д., концертмейстр – Діденко М.В.). Магістри отримали музичні привітання від Євгена Каблучки (психолого-педагогічний факультет), Марії Ткач та Олесандри Ломонос (фізико-математичний факультет).

Свої таланти продемонстрували і випускники фізико-математичного факультету.

Бажаємо вам успіхів у майбутніх починаннях, здійснення всіх бажань та досягнення цілей! І, звісно ж, не забувайте свій ФІЗ-МАТ!

You may also like...