Викладачі кафедри політекономії та здобувачі вищої освіти спеціальності 051 Економіка взяли участь в онлайн-вебінарі «Креативні технології та розвиток творчої уяви для стартапера»

27 січня 2022 р. викладачі кафедри політекономії Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка та здобувачі першого і другого рівнів вищої освіти спеціальності 051 Економіка взяли участь в онлайн-вебінарі «Креативні технології та розвиток творчої уяви для стартапера». Основним доповідачем був старший викладач кафедри радіоелектронної автоматики фізико-технічного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Володимир Стаценко.

Володимир Стаценко – учасник запусків та передстартових випробувань РКК «ЗЕНІТ», «ЦИКЛОН», «ЕНЕРГІЯ», РКК «ЕНЕРГІЯ-БУРАН». Здійснює обробку телеметричної інформації та передачу її в ЦУП захищеними каналами зв’язку із застосуванням засобів криптографічного захисту в умовах забезпечення ЗІ від ТЗ іноземних розвідок. Викладає навчальні дисципліни, пов’язані з нормативно-організаційними засобами забезпечення кібербезпеки, технологіями інтернет-речей, методами та засобами захисту інформації, аналізом ризиками. Має практичний досвід створення наукоємного продукту, організації серійного виробництва в сучасних умовах та просування інноваційного продукту на ринок.

Володимир Стаценко розповів про креативність та винахідництво, розмірковуючи про те, це вроджена чи набута якість людини; занурився в історичний поступ розвитку креативних технік; виокремив креативні технології, які доцільно використовувати на різних етапах розвитку стартапу. Доповідь Володимира Стаценка завершилась обговоренням практичних кейсів, які можна взяти на озброєння стартаперам.

Онлайн-вебінар «Креативні технології та розвиток творчої уяви для стартапера» відбувся за підтримки стартап-інкубатора YEP – одного з реалізаторів проєкту «Підприємницький університет». Реалізацію ініціативи «Підприємницький університет» у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка здійснює кафедра політекономії, яка у 2021-2022 н.р. забезпечує викладання навчальної дисципліни «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 Економіка (ОП «Економіка»).

You may also like...