Відбувся перший захист кваліфікаційних робіт з ОП «Комп’ютерні науки» на факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки

23 червня 2023 р. на факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки відбулася атестація у формі захисту кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня бакалавр з освітньо-професійної програми «Комп’ютерні науки».

Захист кваліфікаційних робіт студентами четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання проводився в аудиторіях факультету, оснащених мультимедійною технікою.

Екзаменаційна комісія, що складалася як з викладачів факультету, так і з зовнішніх стейкголдерів, відзначила актуальність тематики досліджень і практичне значення отриманих результатів. Результати досліджень опубліковані у матеріалах конференцій.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень самостійної розробки програмних продуктів студентами, які продемонстрували не лише технічні навички, але й здатність до творчого й інноваційного мислення.

Колектив факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки вітає студентів із успішним захистом бакалаврських кваліфікаційних робіт!

Бажаємо вам невичерпного джерела натхнення, безмежної мотивації та далі розвиватися й вдосконалювати свої знання та навички.

You may also like...