Відбулися курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників за акредитованою освітньою програмою «Середня освіта (Фізика)»

З 26 по 30 вересня 2022 р. у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка проведено курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників у галузі знань 01 Освіта/Педагогіка за спеціальністю 014.08 Середня освіта (Фізика) за акредитованою освітньою програмою «Середня освіта (Фізика)».

Програма підвищення кваліфікації ґрунтується на таких навчальних дисциплінах, як «Методика навчання фізики у старшій школі» та «Технології навчання фізики», які викладає доцент кафедри загальної фізики і математики, гарант освітньої програми Григорій Кузьменко.

Слухачем курсів став вчитель фізики, математики та інформатики Варварівського ліцею Мартинівської сільської ради Полтавського району Полтавської області Олексій Савельєв. Результати виконання програми підвищення кваліфікації: слухач розвинув навички застосування традиційних та інноваційних технологій навчання фізики в сучасній школі; здобув нові професійні компетентності з діагностування й контролю навчальних досягнень учнів з фізики; вдосконалив методичну підготовку на основі сучасних підходів до навчання фізики в старшій школі. Особливу увагу під час навчання приділили особливостям впровадження ігрових та інформаційних технологій у процес навчання фізики учнів старшої школи. Під час атестаційного екзамену слухач ілюстрував свою відповідь демонстрацією застосування віртуальних моделей для пояснення фізичних явищ.

3 жовтня Олексій Павлович отримав Свідоцтво про підвищення кваліфікації. Бажаємо учаснику подальшого професійного зростання.

Запрошуємо інших педагогічних працівників пройти курси підвищення кваліфікації у нашому університеті.

You may also like...