Відбулася звітна наукова конференція факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки

24 травня 2023 р. на факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки відбулася щорічна звітна наукова конференція викладачів, аспірантів, магістрантів і студентів. Цьогоріч зібрання відбувалося у змішаному форматі і об’єднало як викладачів та здобувачі усіх рівнів освіти факультету, так і науковців та студентів інших закладів вищої освіти.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, доктор теологічних наук, професор Василь Фазан, який підкреслив значний науковий потенціал факультету та побажав плідної наукової роботи усім учасникам конференції.

Очільниця факультету докторка фізико-математичних наук Тетяна Барболіна проаналізувала результати наукової роботи факультету за підсумками 2022 р.

На пленарному засіданні також виступили:

  • професорка кафедри загальної педагогіки та андрагогіки, докторка педагогічних наук, професорка Олена Ільченко, яка привернула увагу до основних положень педагогіки добра;
  • доцент кафедри загальної фізики і математики, кандидат педагогічних наук, доцент Григорій Кузьменко, який охарактеризував результати деяких досліджень студентів спеціальності 014.08 Середня освіта (Фізика) з питань використання сучасних освітніх технологій;
  • доцент кафедри математичного аналізу та інформатики Юрій Подошвелев з доповіддю «Упровадження інтерактивного контенту в електронні навчальні видання»;
  • доцент кафедри політекономії, кандидат історичних наук, доцент Олександр Сакало, який висвітлив роль креативного класу в сучасному суспільстві.

Звітна наукова конференція засвідчила, що на факультеті створене освітнє середовище, що стимулює професійний розвиток викладачів та наукове зростання здобувачів вищої освіти.

You may also like...