Підписано меморандум про співпрацю з Національним технічним університетом «Дніпровська політехніка»

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка має широку мережу потужних партнерів. 23 травня 2023 р. до цієї когорти долучився і найстаріший заклад вищої освіти Дніпропетровщини — Національний технічний університет «Дніпровська політехніка».

Для обговорення напрямів подальшої співпраці до Полтавського педагогічного завітала представницька делегація Дніпровської політехніки у складі першого проректора Артема Павличенка, завідувача кафедри гірничої інженерії та освіти Володимира Бондаренка, завідувачки кафедри філософії та педагогіки Ольги Нестерової, відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Пойманова, доцента кафедри гірничої інженерії та освіти Олександра Мамайкіна.

Ректорка ПНПУ імені В. Г. Короленка Марина Гриньова представила очолюваний нею заклад як потужний освітній центр регіону, який має багаторічний досвід підготовки фахівців, сформовані наукові школи, демонструє постійний розвиток, готовність до співпраці.

Артем Павличенко підкреслив важливість підготовки вчителя для розвитку суспільства, підготовки молодого покоління до оволодіння сучасними технологіями, поділився досвідом співпраці університету «Дніпровська політехніка» з бізнес-партнерами, зокрема в організації просвітницької діяльності.

У зустрічі також узяли участь перший проректор ПНПУ імені В. Г. Короленка Олексій Гура, проректор з наукової роботи Василь Фазан, очільниця факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки Тетяна Барболіна, завідувач кафедри математичного аналізу та інформатики Микола Сєров, відповідальна секретарка приймальної комісії Марина Тесленко, помічниця керівника з кадрової та організаційної роботи Інна Важеніна.

Серед основних напрямів співпраці, що були представлені під час заходу, — проведення спільних наукових та освітніх заходів, обмін досвідом, організація програм внутрішньої академічної мобільності, підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників

Як підсумок зустрічі було підписано меморандум про співпрацю між Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка і Національним технічним університетом «Дніпровська політехніка».

You may also like...