Відбулася робоча зустріч команди проєкту Еразмус+ «Writing for inclusion»

24 листопада 2020 р. відбулася робоча зустріч виконавців проєкту «WIN: writing for inclusion / письмо в інклюзивній освіті» програми Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА201 Стратегічні партнерства в сфері шкільної освіти. У зустрічі від українських партнерів взяли участь очільниця фізико-математичного факультету Тетяна Барболіна, доцентка кафедри філологічних дисциплін та методик їх викладання Оксана Рудич, доцентка кафедри математичного аналізу та інформатики Олена Кривцова, провідна фахівчиня відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Анастасія Момот і вчителька англійської мови ЗОШ № 18 м. Полтави Алла Кошляк.

Під час онлайн-зустрічі Олена Кривцова представила розроблені зразки інтерактивного доробку, що уможливлює анімування творів, написаних учнями початкової школи у ході опрацювання літературних джерел. Розробка такого забезпечення є одним із модулів цього проєкту.

Присутні обговорили підписання грантової угоди, стан виконання завдань проєкту та подальші кроки для його реалізації. Також був представлений логотип, який обрали у ході конкурсу дитячих малюнків учнів шкіл-учасниць проєкту. Інтернаціональна команда освітян – представники шкіл та університетів Італії, Іспанії, Угорщини та України, розглянула низку питань, пов’язаних із пошуком продуктивних шляхів розбудови інклюзивної освіти в умовах спільного європейського простору.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *