Відбулася гостьова лекція професорки Інни Осадченко для аспірантів і магістрантів педагогічного університету

17 листопада 2021 р. у межах Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Трансформації вищої педагогічної освіти: світовий і український контекст» для аспірантів і магістрантівПолтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбулася гостьова лекція на тему «Технологія написання сучасної фахової статті», яку провела докторка педагогічних наук, професорка кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, голова ГО «Міжнародна асоціація сучасної освіти, науки та культури», головна редакторка і членкиня редакційної колегії низки видань, що індексуються в міжнародних науковометричних базах (Болгарія, Колумбія, Молдова, Республіка Білорусь,Україна) Інна Осадченко.

Лекцію організували в режимі відоконференції на платформі «Zoom». Інна Осадченко розкрила засадничі аспекти (підходи, принципи, етапи, структура) опрацювання дослідницького матеріалу з метою підготовки сучасної фахової статті, висвітлила основні вимоги до оформлення наукових публікацій, надала цінні поради щодо стратегії співпраці авторів з редакціями видань тощо. Лекторка наголосила на важливості дотримання принципу академічної доброчесності та етики наукового цитування джерел. До творчого спілкування долучилися аспіранти, магістранти та викладачі.

Наукова спільнота Університету висловлює вдячність професорці Інні Осадченко за актуальну й змістовну  лекцію, яка викликала значний інтерес і мотивувала слухачів до подальшого професійного саморозвитку та самовдосконалення. 

You may also like...