У ПНПУ імені В.Г. Короленка акредитовано освітні програми за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти «Середня освіта (Математика та інформатика)» та «Середня освіта (Математика і фізика)»

17 травня 2022 р. на засіданні Національного  агентства із забезпечення якості вищої освіти було прийняте рішення про акредитацію освітніх програм Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти «Середня освіта (Математика та інформатика)» (гарант – доцент Валентин Марченко) та «Середня освіта (Математика і фізика)» (гарант – доцентка Любов Черкаська).

Освітні програми отримали належну оцінку експертної групи за результатами акредитаційної експертизи, схвальні відгуки членів галузевої експертної ради та позитивне рішення Національного агентства за підсумками розгляду акредитаційних справ.

20 травня 2022 р. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти видало сертифікати про акредитацію освітніх програм, строк дії сертифікатів – до 01.07.2027 р.

Колективи робочих груп з розробки та оновлення освітніх програм висловлюють слова щирої подяки усім, хто активно долучався до проведення акредитаційних заходів: адміністрації нашого університету за всебічну підтримку, всім службам та підрозділам – за сприяння, викладачам – за відповідальне ставлення до виконання професійних обов’язків, якісну підготовку навчально-методичного забезпечення освітнього процесу, співробітникам – за допомогу у підготовці необхідної документації, здобувачам вищої освіти – за дисциплінованість, сумлінність у ставленні до навчання.

Вітаємо колектив фізико-математичного факультету та колег з успішною акредитацією освітніх програм!

You may also like...