На фізико-математичному факультеті підсумували результати наукової роботи

25 травня 2022 р. на фізико-математичному факультеті Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбулася щорічна звітна наукова конференція викладачів, аспірантів, магістрантів і студентів. У роботі зібрання, яке відбулося в онлайн-форматі, взяли участь як викладачі та здобувачі освіти факультету, так і науковці інших закладів вищої освіти та вчителі полтавських шкіл.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, доктор теологічних наук, професор Василь Фазан, який наголосив на важливості наукової діяльності у системі роботи Університету.

Очільниця факультету, докторка фізико-математичних наук, доцентка Тетяна Барболіна підсумувала результати наукової роботи факультету у 2022 році.

На пленарному засіданні виступили такі науковці: професорка кафедри політекономії, докторка економічних наук, професорка Лариса Яковенко, яка проаналізувала особливості державного регулювання економіки в умовах війни; доцент кафедри загальної фізики і математики, кандидат фізико-математичних наук, доцент Володимир Іванко, який висвітлив актуальні питання нанофізики; доцентка кафедри загальної педагогіки та андрагогіки, кандидатка педагогічних наук, доцентка Алла Хоменко з доповіддю «Компетентність майбутнього вчителя з проблеми формування виховуючих відносин як результат професійної підготовки»; доцент кафедри математичного аналізу та інформатики Юрій Подошвелев, який привернув увагу учасників до можливостей системи підготовки математичних текстів LaTex для створення інтерактивних документів.

Звітна наукова конференція засвідчила, що на факультеті створене освітнє середовище, що стимулює професійний розвиток викладачів та наукове зростання здобувачів вищої освіти.

You may also like...