Триває робота викладачів кафедри політекономії у складі робочої групи з розробки Стратегії розвитку Полтавської територіальної громади до 2027 року

29 березня 2023 р. відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Полтавської міської територіальної громади до 2027 року, в якому взяли участь викладачі кафедри політекономії: завідувач кафедри доцент Сергій Степаненко, доценти кафедри Борис Шевченко та Тетяна Непокупна.

На чолі з експерткою ПРООН Оленою Нижник обговорили матеріали поглибленого аналізу за окремими сферами для визначення поточного профілю громади.

Далі робота членів робочої групи проходила у мінігрупах з розроблення PESTEL-аналізу Полтавської територіальної громади з наступним представленням результатів та узагальненням напрацювань.

Після розробки PESTEL-аналізу робота в мінігрупах продовжилась над опрацюванням матеріалу для SWOT-аналізу Полтавської територіальної громади, після чого відбулося представлення результатів роботи в мінігрупах, узагальнення напрацювань експерткою ПРООН Оленою Нижник.

Після підведення підсумків роботи запланували наступне засідання робочої групи.

You may also like...