Студентки факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки долучилися до Національного дня дівчат у технологіях-2023

11 жовтня 2023 р. студентки факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка взяли участь у «Національному дні дівчат у технологіях», який організував Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine) у межах ініціативи «Дівчата STEM». Захід був спрямований на привернення уваги до ролі STEM-професій у розвитку України та долучення до цього процесу дівчат, ознайомлення учасниць з перспективами технологічної сфери у відбудові України, надання дівчатам можливості особисто спробувати себе у розв’язані прикладних задач.

Учасниці заходу мали можливість почути цінні поради щодо розвитку й роботи у сфері технологій від надихаючих і успішних жінок з провідних технологічних компаній та державних органів.

Спікерки заходу продемонстрували переваги побудови кар’єри в технологічній сфері і мотивували дівчат до навчання й роботи у STEM.

You may also like...