Студентка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка – переможниця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з методики навчання природничо-математичних дисциплін (секція з методики навчання математики)

21-22 квітня на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з  методики навчання природничо-математичних дисциплін  у 2020-2021 н. р.

На секції з методики навчання математики Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка представляла студентка третього курсу предметної спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) Вероніка Бондаренко. Усього до секції було подано 28 робіт, за результатами рецензування яких на науково-практичну конференцію було запрошено 8 учасників.

Наукова робота Вероніки Бондаренко «Проєктування гейміфікованого освітнього середовища та його використання в процесі навчання геометрії учнів основної школи» отримала високу оцінку авторитетного журі: за результатами рецензування роботи та оцінки виступу на підсумковій конференції студентка нагороджена дипломом І ступеня.

За високий рівень підготовки студентки до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт Подяку отримала її науковий керівник доцент кафедри загальної фізики і математики Оксана Москаленко.

Вітаємо переможницю і її наукового керівника та зичимо їм подальших творчих успіхів!

You may also like...