Полтавський педагогічний розширює зв’язки у сфері цифрових освітніх технологій

5 червня 2024 р. відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка та Товариством з обмеженою відповідальністю «ТАТЛ ТЕХНОЛОДЖІ», яка є розробником інформаційно-комунікаційної системи «Єдина школа».

Меморандум є продовженням роботи ПНПУ імені В. Г. Короленка зі створення хабу освітніх інформаційних систем і має на меті консолідацію зусиль, що спрямовані на використання освітянами сучасних інформаційних технологій та штучних нейронних мереж як інструменту системного аналізу та ухвалення рішень у сфері освіти, удосконалення менеджменту закладів освіти, розширення практичних навичок, які отримують студенти в процесі навчання, досягнення соціально значущого ефекту з підвищення рівня якості та прикладного значення освіти в Україні.

Ректорка університету Марина Гриньова зазначила, що Полтавський педагогічний є потужним освітнім центром, який зацікавлений у розширенні партнерських взаємин, зокрема у такій важливій сфері, як цифрові технології.

Директор ТОВ «ТАТЛ ТЕХНОЛОДЖІ» Олексій Кошевець представив інформаційно-комунікаційну систему «Єдина школа», яка не лише забезпечує виконання типових функцій систем керування навчанням, але і має розвинені засоби штучного  інтелекту.

Основні можливості функціями системи «Єдина школа» присутні мали можливість оцінити під час короткої презентації, проведеної представниками «ТАТЛ ТЕХНОЛОДЖІ». 

You may also like...