Наукове консультування Приватного підприємства «КОМПАНІЯ «НАДЕЖДА» викладачами кафедри політекономії

Упродовж п’яти років, починаючи з 2017 року і по сьогодні, відповідно до укладеної Угоди про співробітництво між Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка та Приватним підприємством «КОМПАНІЯ «НАДЕЖДА», викладачі кафедри політекономії, доценти Непокупна Т. А. і Шевченко Б. О. здійснювали наукове консультування з питань управління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Мис Доброї Надії», з питань продукування бізнес-ідей для розвитку ПП «КОМПАНІЯ «НАДЕЖДА», з питань організації діяльності, оптимізації і підвищення ефективності виробничої діяльності ПП «КОМПАНІЯ «НАДЕЖДА».

Керівництво ПП «КОМПАНІЯ «НАДЕЖДА» відзначило викладачів кафедри політекономії Подяками за фахову допомогу і плідну співпрацю з означених питань.

Викладачі кафедри політекономії й надалі будуть консультувати відділи і служби Приватного підприємства «КОМПАНІЯ «НАДЕЖДА» з усіх соціально-економічних і організаційно-управлінських питань, які виникатимуть у процесі його діяльності. Наразі триває підготовка до підписання нової угоди про співробітництво.

You may also like...