На фізико-математичному факультеті відбулося урочисте підписання Декларації академічної доброчесності

У рамках тижня фізико-математичного факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка 2 квітня 2021 р. відбулося урочисте підписання Декларації академічної доброчесності. У заході «Академічна доброчесність – шлях до успіху», що проходив у дистанційному форматі з використанням платформи ZOOM, узяли участь студенти-першокурсники факультету.

До здобувачів освіти звернулися декан фізико-математичного факультету Тетяна Барболіна, голова комісії з академічної доброчесності ПНПУ імені В. Г. Короленка Світлана Ленська, заступник декана з виховної роботи фізико-математичного факультету Оксана Дмитрієнко. Вони наголосили на необхідності дотримання всіма учасниками освітнього процесу у своїй освітній, навчально-науковій, творчій діяльності основних принципів та фундаментальних цінностей академічної доброчесності, зокрема, положень, закріплених у законодавстві України та Кодексі академічної доброчесності ПНПУ імені В. Г. Короленка.

Для урочистого проголошення Декларації академічної доброчесності здобувачами вищої освіти ПНПУ імені В. Г. Короленка від імені студентства запросили студентку першого курсу Дарину Пузь.

Чесність, порядність, відповідальність і взаємоповага – ключ до справжнього навчання.

You may also like...