Вручення дипломів магістрів на факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки

На факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки відбулося вручення дипломів магістрів денної та заочної форм навчання.

На початку дійства з вітальними словами виступили ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка професорка Марина Гриньова та проректор з наукової роботи професор Василь Фазан.

З привітальним словом до випускників звернулася деканка факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки Тетяна Барболіна, з уст якої пролунали теплі настанови магістрам та побажання успіхів у подальшій професійній самореалізації.

Також привітав випускників кандидат фізико-математичних наук, доцент Юрій Москаленко, який першим зустрічав і приймав студентів в єдину фізматівську родину.

Найактивніших студентів відзначили грамотами за успіхи в навчальній діяльності та активну участь у громадському житті університету та факультету.

До вітальних слів долучилися і куратори академічних груп Микола Красницький, Оксана Москаленко, Олександр Мамон.

Випускникам факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки та усім присутнім подарували незабутні емоції студентки факультету педагогічної та мистецької освіти Софія Ремига з композиціями «Троянди», «Голубка» та Анастасія Радченко «Алилуя», а також дует з піснею «Червона рута».

Вітаємо магістрів, бажаємо нових здобутків та творчих досягнень!

Ви  майбутнє нашої держави і вам його творити!

You may also like...