На фізико-математичному факультеті відбулося засідання студентсько-аспірантського гуртка на тему «Фасцинація і фасилітація у взаємодії викладача і студента»

30 березня 2021 р. у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка відбулося засідання студентсько-аспірантського гуртка кафедри загальної педагогіки та андрагогіки на тему «Фасцинація і фасилітація у взаємодії викладача і студента» під керівництвом доцента Івана Кравченка. Захід відбувся у рамках тижня фізико-математичного факультету.

Великий інтерес учасників засідання викликав виступ доцента кафедри загальної педагогіки та андрагогіки Алли Хоменко, яка розкрила сутність і значення фасцинації і фасилітації у відносинах викладача і студента, обґрунтувала ефективні умови та доцільні засоби їх практичної реалізації у науково-педагогічний процес вищої школи.

Студенти й молоді вчені активно обговорювали актуальність проблеми міжособистісної взаємодії викладача і студента в контексті якості професійної підготовки майбутніх фахівців та висловили побажання продовжувати подальшу науково-пізнавальну діяльність із систематизації теоретичних і практичних знань з означеної тематики.

You may also like...