На фізико-математичному факультеті відбулося урочисте підписання Декларації академічної доброчесності «Академічна доброчесність – шлях до успіху»

Урочисте підписання Декларації академічної доброчесності на фізико-математичному факультеті відбулося 16 грудня 2021 р. Захід провели у змішаному форматі з використанням платформи ZOOM. Декларацію підписали студенти-першокурсники факультету, які вперше готувалися складати екзамени у стінах університету.

Участь у заході взяли ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Марина Гриньова, очільниця фізико-математичного факультету Тетяна Барболіна, заступник декана з наукової роботи Володимир Мокляк, голова комісії з академічної доброчесності ПНПУ імені В. Г. Короленка Світлана Ленська, заступниця декана з виховної роботи фізико-математичного факультету Оксана Дмитрієнко, представники студентського самоврядування факультету.

Звертаючись до першокурсників, професорка Марина Гриньова наголосила на важливості дотримання усіма учасниками освітнього процесу правил академічної доброчесності для довіри суспільства здобутим результатам навчання. Викладачі також побажали здобувачам вищої освіти у своїй освітній, навчально-науковій, творчій діяльності дотримуватися основних принципів та фундаментальних цінностей академічної доброчесності, толерантно ставитися до всіх членів академічної спільноти.

Для урочистого проголошення і підписання Декларації академічної доброчесності здобувачами вищої освіти Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка від імені студентства запросили студентку першого курсу Марину Калаур.

Чесність, порядність, відповідальність і взаємоповага – ключ до справжнього навчання.

You may also like...