На факультеті провели майстер-клас «Виготовлення сніжинки в техніці оригамі»

1 грудня 2023 року у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка відбувся культурно-просвітницький воркшоп «Казкове світло на захисті дитинства», у рамках якого факультет комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки представив майстер-клас з виготовлення сніжинок в техніці оригамі. Під керівництвом студентки спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) Тетяни Хоменко учні шкіл та студенти факультету створювали чарівні сніжинки за допомогою японського мистецтва складання паперу. Студенти факультету поділилися своїми вміннями з учнями шкіл, сприяючи дружній та творчій атмосфері. Кожен учасник заходу мав можливість не лише вивчити основи оригамі, а й виявити свою творчість, створюючи унікальні сніжинки.

Майстер-клас став чудовою нагодою для обміну досвідом та навичками між студентами та школярами, а також зблизив їх у спільному творчому процесі, розкриваючи нові горизонти у світі хендмейду.

Кожен учасник забрав із собою не лише власну сніжинку, а й багато позитивних емоцій та натхнення для майбутніх творчих витоків.

You may also like...