Фізико-математичний факультет вітає першокурсників

31 серпня високодостойна Короленківська громада зустріла надію вітчизняної освіти та науки – молодь, яку зарахували на перший курс навчання.

До короленківців із вітальним словом звернувся виконуючий обов’язки ректора ПНПУ імені В.Г.Короленка, доктор історичних наук, професор Роман Сітарчук, який не лише поздоровив студентів зі вступом в один із найстаріших закладів вищої освіти України та з початком навчального року.

За традицією нашого навчального закладу, на початку навчального року кращі студенти, переможці щорічного університетського конкурсу «Студент року» у різних номінаціях, отримують почесні Ректорські відзнаки. Дипломом та Ректорською відзнакою удостоєна студентка фізико-математичного факультету Ольга Бариш за визначні успіхи у навчальній діяльності.

До вітальних слів приєднався аспірант фізико-математичного факультету, Чемпіон світу, Чемпіон Європи та срібний призер Олімпійських ігор у Токіо 2021 року Олександр Хижняк. А також він передав символічний ключ знань першокурсниці.

Вітаємо першокурсників у нашій дружній фізматівській родині. Бажаємо не марнувати дорогоцінні моменти життя, адже студентські роки мають стати часом становлення особистості, часом перемог – творчих і наукових, часом закоханості та яскравих вражень, що будуть супроводжувати вас на життєвому шляху. Бажаємо кожному знайти своє місце в житті!

You may also like...