Аспіранти і магістранти університету взяли участь у роботі круглого столу «Вектори інноваційної діяльності учасників освітнього процесу – 21/22»

10 листопада 2021 р. на платформі Zoom відбувся круглий стіл у формі конференції з презентуванням стендових доповідей здобувачів за темою «Вектори інноваційної діяльності учасників освітнього процесу – 21/22». Івент ініціювався кафедрою освітології та інноваційної педагогіки Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди, осібно її очільницею, докторкою педагогічних наук Анною Боярською-Хоменко. Співорганізатори заходу, зареєстрованого в УкрІНТЕІ – ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет», Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка.

Захід розпочався мотивуючим виступом начальника Державної служби з якості світи в Харківській області Світлани Вольянської.

Її спіч підтримали здобувачі другого (магістерського) і третього освітньо-наукового рівнів вищої освіти, гаранти, представники груп забезпечення ОПП і ОНП галузі знань 01 Освіта/Педагогіка.

До круглого столу долучилися й представники Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Осібно від викладацького колективу кафедри загальної педагогіки та андрагогіки представили доктор педагогічних наук, завідувач кафедри Володимир Мокляк та докторка педагогічних наук, професорка Олена Ільченко. Від студентської спільноти нашого вишу на заході виступив магістрант фізико-математичного факультету І року навчання Артем Попов. Він представив доповідь на тему «Гейміфікація як актуальний напрям розвитку технологій навчання фізики в старшій школі», продемонструвавши на практиці можливості освітніх програм Lab4Physics та Algodoo.

Аспірантка кафедри загальної педагогіки та андрагогіки IV року навчання Тетяна Бондаренко виступила зі стендовою доповіддю «Інформаційні технології в самоосвіті вчителів та викладачів ХХІ століття». Здобувачка окреслила основні аспекти підвищення кваліфікації педагогів-практиків з апелюванням до комп’ютерних технологій.

Усі виступи мали неабияку рефлексію з боку слухачів, завдяки чому конференція справила надзвичайно гарне враження, спонукаючи усіх її учасників до нових наукових звершень!

Принагідно зазначимо, що стендові доповіді спікерів знаходяться у відкритому доступі за посиланням: https://ru.padlet.com/tetyanasobchenko/qivobm31013bcf0u

You may also like...