Аспірантка університету Тетяна Бондаренко – експерт з акредитації освітніх програм ЗВО

Конкурс на заміщення посади експерта з акредитації освітніх програм, зініційований Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти України, відбувався у два етапи. Так, у липні 2020 р. учасники відбору мали пройти відповідне навчання на платформі Prometeus. Після успішного завершення курсу конкурсанти брали участь в онлайн тренінгу – дводенному інтенсиві прикладного характеру. На ньому слухачі з різних навчальних закладів України були активними учасниками різноманітних симуляцій, працювали над ситуативними задачами та проблемними кейсами.

По завершенні навчання тренерами та членами Секретаріату НАЗЯВО були відібрані найбільш гідні з-поміж усіх кандидатів. Серед них – аспірантка кафедри загальної педагогіки та андрагогіки Тетяна Бондаренко (науковий керівник – доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри загальної педагогіки та андрагогіки В. М. Мокляк). Маючи за плечима філологічну освіту та викладацький досвід, новообрана експертка братиме участь в акредитаціях програм зі спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки; 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)); 014 Середня освіта (Українська мова і література).

Щиро вітаємо Тетяну Сергіївну Бондаренко з відбором на почесну посаду, бажаємо натхнення, задоволення від реалізації нових проєктів, принциповості, доброзичливості та вагомого внеску в справу підвищення якості вищої освіти України!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *