Студенти фізико-математичного факультету взяли участь у презентації «До роботи в ІТ один крок»

На фізико-математичному факультеті 10 листопада 2022 року відбулася онлайн-зустріч студентів та викладачів щодо презентації «До роботи в ІТ один крок» від міжнародної компанії QATestLab для Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка! ЇЇ метою було розкрити багато цікавого про професію тестувальника програмного забезпечення, познайомитись із компанією та курсом освоєння нової професії QA Engineer та змінити своє життя назавжди!

До онлайн-зустрічі приєдналась доцент кафедри математичного аналізу та інформатики Оксана Дмитрієнко, котра звернула увагу студентів спеціальностей «Середня освіта (Інформатика)» та «Комп’ютерні науки» на можливості самонавчання та саморозвитку завдяки курсам від компанії QATestLab (https://training.qatestlab.com/ ).

Спікерами презентації були: Віталіна Базилюк – тестувальниця компанії, Оксана Курмаш – керівниця Тренінгового центру та Альона Третяк – рекрутерка.

Учасники онлайн-зустрічі з’ясували, що новачки, які рішуче налаштовані будувати кар’єру в сфері IT, можуть здобути професію тестувальника програмного забезпечення, яка є сучасною та доступною ІТ-професією.

You may also like...