На факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки відбувся вебінар «Пріоритетні напрями роботи Психологічної служби у 2024–2025 рр.»

На факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки для викладачів та здобувачів вищої освіти відбувся вебінар «Пріоритетні напрями роботи Психологічної служби у 2024–2025 рр.». Спікерами вебінару були практична психологиня Наталія Степаненко, соціальний педагог Сергій Дяченко; участь у заході взяли викладачі кафедри загальної педагогіки та андрагогіки, здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки.

Спікери зазначили, що у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка системно здійснюється робота щодо створення психологічно комфортного середовища на факультетах, в академічних групах, надання психологічних консультацій студентам, допомога психолога у складних ситуаціях. Розкрили і проаналізували основні напрями роботи психологічної служби у 2024-2025 рр., з-поміж яких важливе місце займає профілактична, корекційна робота, консультування, організаційно-методична робота та ін.

Зустріч викликала значний інтерес у присутніх та супроводжувалася жвавим обговоренням серед студентів. Бажаємо всім учасникам вебінару відкривати нові обрії своєї педагогічної майстерності, бажаємо миру та затишку у кожен дім.

You may also like...