Викладачі кафедри політекономії та студенти спеціальності 051 Економіка взяли участь в онлайн-вебінарі «Зустріч зі стартапом»

4 листопада викладачі кафедри політекономії – завідувач Сергій Степаненко та доцент Тетяна Непокупна, а також студенти першого і другого рівнів вищої освіти спеціальності 051 Економіка взяли участь в онлайн-зустрічі із засновником платформи My1stJob Олександром Соколовим, який розповів про запуск в Україні стартапу – сервісу JoberZ, орієнтованого на молодь без досвіду роботи.

Олександр Соколов розповів про появу ідеї, процес її валідації, формування концепції стартапу і визначення цінності пропонованого продукту, економічні розрахунки для інвесторів і пошук інвесторів та розкрив зміст інших етапів запуску проєкту.

Платформа JoberZ створена для працевлаштування молоді, на якій розміщено унікальний тест на визначення сильних якостей претендента на вакантне місце. Така послуга дозволяє кандидатам на посаду і компаніям миттєво знаходити один одного за співпадінням ключових soft skills та hard skills. Результати тесту допомагають підібрати підходящі варіанти для подальшої співпраці роботодавця і працівника, відкинути варіанти, які не є релевантними до початку спілкування. У такий спосіб відбувається економія ресурсів і роботодавця, і кандидата на працевлаштування.

Онлайн-вебінар «Зустріч зі стартапом» проходив за ініціативи Київського університету імені Бориса Грінченка та за підтримки стартап-інкубатора YEP – одного з реалізаторів проєкту «Підприємницький університет», учасником якого є ПНПУ імені В.Г Короленка в особі кафедри політекономії.

You may also like...